vineri, 30 aprilie 2010

I need to feel that soul

I need someone to take care of my soul, not my body .... I need someone to take care of my heart, not my life ... I need someone to care of my love , and not to use it...I need someone who knows how to love me, and should not teach him how to love me...I need someone who knows how I feel, and do not have to tell him how I feel......


that someone is there ... sometimes I feel that ,.... and more than that I know she feels the same as me ....and that someone is probably my soul mate... or is just my imagination...

I need my angel ... that angel with whom I have known all this, I felt so much ..... I need those eyes ... where I see everything ... i need to see that smile ... feel that touch, ...that kiss ... I need to feel that soul.

sâmbătă, 24 aprilie 2010

Ratacit inpropia viata

Simt...si incerc sa fiu indiferent ,sa afisez indiferenta.Nu pot sa uit ,nu pot sa trec peste ...D-zeule ...oricit as vrea...de ce nu ma lasi sa uit.Cind incerc sa fac ceva si vreau sa trec peste imi este adus aminte din nou.....Rostul ...necesitatea....nu o mai gasesc in toate astea....Nu imi apartine desi.. totul e in mine si ..depinde de mine.Poate defapt nu vreau sa uit...poate defapt asta e drumul meu, poate asa trebuie sa fie ....Poate totusi acolo undeva e scris drumul vietii si nu am nici o sansa sa evadez din ...."capcana" sufletului meu.Nu pot trece dincolo de ceea ce e atit de adinc inscris in mine...iar mai departe sa merg ...nu mai stiu sa merg....cum sa merg...cum sa caut...cum sa astept,ce sa astept...cum sa astept...un suflet...atingerea lui...prezenta lui...caldura lui..

joi, 22 aprilie 2010

Imagini



Always be yourself,express yourself,have faith in yourself,do not go out and look for a successfull personality and duplicate it.
                             
Incerc sa ma inteleg...incerc sa ma stapinesc...dar nu reusesc in totalitate.Viata nu uita sa imi arate partea ei negativa si deci....nici eu nu pot uita multe.Privesc "imaginile" de afara ,daca as inchide ochii daca i-as fi inchis  eram poate la fel.O imagine copiata ... o reflectie a societatii mizerabile in care traim.Dar nu sint si chiar daca in parte ma voi integra pina la urma in ea nu o sa fiu decit eu.Privesc la persoana linga care am ales sa traiesc viata....hmm..Am incercat mult timp sa inteleg de ce este cum este...dar am inteles ca defapt fiecare din noi oamenii sintem in totalitate diferiti,si asta depinde de viata ce o traim ,cum o traim si mostenirea psihologica ce ne-o transmit parinti.Lumea e un haos...un haos total pentru ca nimeni nu mai stie ce vrea defapt de la viata.Totul e un amestec de sugestii ,motive ginduri si dorinte,idei furate de la altii,principii preluate din batrini ....toate astea le acceptam fara sa vrem macar sa le intelegem ....la ce bun cind defapt o fac toti nu???E mai usor sa te lasi purtat de val decit sa te opresti totusi putin si sa cauti sa intelegi pentru ce esti aici.Toti avem o menire in viata dar nimeni nu ne poate spune care...trebuie sa o descoperim.Vorbeam nu demult cu un prieten despre unchiul lui...un doctor care isi iubea meseria si imic nu il facea mai fericit decit sa mearga sa-si trateze pacientii chiar si in mijlocul noptii.A fost un om ce a fost ceea ce trebuia sa fie,ce-si dorea sa fie....dar citi din medicii existenti fac asta ,sau cel putin se simt datori sa salveze vieti....putini ..de ce oare.Pentru  ca copiem imaginea altora...si asta a dus la haos in viata si nu numai, haosul afectind si spiritual
  

miercuri, 21 aprilie 2010

vineri, 16 aprilie 2010

Persoanele cele mai frumoase pe care le stiu sunt cei care au cunoscut înfrângerea, au cunoscut suferinta,au cunoscut pierderea,dar au gasit drumul de iesire din adincurile durerii.Acesti oameni stiu sa aprecieze si sa întelega viata pe care o umplu cu compasiune si cu profunda grija si iubire.
   ~ROY NICHOLS~

Muncesc,ajut un prieten...o fac pentru ca mie prieten si nu astept nimic...chiar daca el va incerca sa imi rasplateasca ajutorul.Ma bucur ca pot sa il ajut...o simt in suflet...simt inclusiv bucuria lui ca isi vede o parte din probleme rezolvate...Bucuria de a ajuta pe cineva care are nevoie...nu am poate... asigurata viata si nu stiu ce va fi maine insa voi incerca sa-l ajut in continuare doar pentru faptul ca mie vecin si prieten apropiat,doar pentru faptul ca ...a ajuta pe cineva nu costa nimic ci doar imi ofera doar bucuria de a face un bine.Viata si sufletul mia oferit puterea de a vedea si simtii lucruri ce lumea pare sa le fi uitat.Ma simt obosit dar implinit si asta mie deajuns...Si probail mi se va putea reprosa ca implinirea nu va tine de foame...dar azi ,maine si asa mai departe...ma voi descurca..voi merge inainte...degeaba as putea avea stomacul plin azi daca in suflet sint pustiu...sufletul meu e inca acolo...

joi, 15 aprilie 2010

POTI TOLERA O LUME DE DEMONI DE DRAGUL UNUI INGER...?????

Atat timp cit voi fi in situatia asta nimic nu se va schimba ..cel putin asta pare...Persoana caruia daruiesti sufletul ar trebui sa nu ...il calce in picioare dar...asta e viata pe care eu o nu o pot accepta ...Poti spera ..dar nu la nesfirsit mi-a spus cineva ieri.Are dreptate insa eu ...nu sint eu...am gustat dintr-un elixir,am atins un punct in care sufletul meu aproape a atins....infinitul...Acum acel elixir...acel drog ...imi lipseste cu desavirsire...si agonizez...Nu pot si nu vreau sa cred ca nu o sa mai pot gusta din nou...e greu de inteles pentru unii..citeodata si pentru mine.
  Am visat din nou noaptea trecuta...acel vis "plin de culori"...vise in care senzatia de real e puternica...visele de care mie teama...visele mele premonitorii.Totusi nu a fost nimic rau...doar ne tineam de mana,eram impreuna.....nu retin tot ce am vorbit insa stiu doar citeva cvinte....dar nu le spun aici pentru ca nu au valoare pentru nimeni decit pentru mine .Imi pare insa rau ca am intrerupt visul atunci cind se intimpla ceva minunat ....puterea de autocontrol in vise nu e intodeauna buna... se pare.Toata bucuria diminetii a fost insa consumata de ...viata.Inainte de culcare dupa o pastila de disperare ma rugasem la D-zeu sa ma lase macar in vis sa fiu ...ceea ce imi doresc sa fiu... 

miercuri, 14 aprilie 2010

Cuvinte..adunate


sufletul pereche este cineva care are lacate care se potrivesc cheilor noastre, şi cheile lui se potrivesc lacatelor noastre. Când ne simţim suficient de siguri pentru a deschide lacate, ne incredem in noi înşine cu adevarat şi putem fi complet sinceri de cine suntem, putem fi iubiti pentru ceea ce suntem şi nu pentru cei care ne prefacem a fi. Fiecare dezvaluie cea mai bună parte din celalalt. Nu contează ce altceva nu merge bine în jurul nostru, cu acea persoană suntem în siguranţă în propriul noastru paradis. sufletul nostru pereche este cineva care impartaseste dorinţele noastre profunde, sentimentul nostru de direcţie. cind sunt ca două baloane şi împreună, direcţia lor este in sus, sunt şanse sa fi gasit persoana potrivita. sufletul nostru pereche este cel care face viaţa sa revena la viaţă.


Poate distanta sa te separe cu adevarat de prieteni ....Dar daca vrei sa fii cu cineva, pe care iubesti, nu esti deja acolo?

Stii ca esti indragostit atunci când nu poti sa adormi pentru că realitatea este mai bună decât în cele superbe visele ale tale.

Eu nu doresc să fiu totul pentru toată lumea, dar aş dori să fiu ceva pentru cineva...

Dragostea nu este găsirea unei persoane perfecte. Este sa vezi o persoană imperfectă...perfecta.

Ce este iubirea?Iubirea este atunci când o persoană ştie toate secretele tale ... cele mai profunde, cele mai întunecate, secretele cele mai cumplite de care nimeni altcineva din lume nu stie ... şi totuşi, în final, acea persoană  se increde in tine, chiar dacă restul lumii nu o face. "

Dacă nu te-as sti, nu te-as dori. Dacă nu as fi ca tine, eu nu te-as iubi. Dacă eu nu te-as iubi, nu mi-ar fi dor de tine. Dar te stiu...sint...si mie...

O relaţie de dragoste este una în care  iubitul este liber să fie el însuşi - să râda cu mine, dar niciodată de mine; să plânga cu mine, dar nu din cauza mea, sa iubeasca viaţa, să se iubească pe el însuşi,sa vrea sa fie iubit . O astfel de relaţie se bazează pe libertate şi nu poate să crească într-o inima gelosa.

Poate dragostea ascunsa adânc în interiorul inimii tale sa gaseasca dragostea mult aşteptata în visele tale.Poate râsul pe care il găsesti în ziua de mâine sa ştearga durerea pe care ai găsit-o în ziua ieri . "

luni, 12 aprilie 2010

...

Ginduri

Incerc din rasputeri sa nu gindesc ...dar nu pot ....Viata  asa cum o simt acum in clipa asta ...mai ales dupa ce privesc si ma gindesc la ....ura celui de linga mine....D-zeule ce rost are totul.De ce trebuie sa simt asa si nu pot sa gindesc viata doar personal .....cine e lipsit de.....oare chiar zbor ...Am inceput sa visez din nou mult si asta imi face diminetile praf...cafeaua are efect dar momentan....Va trebui sa scot multe proaste obiceiuri din mintea mea ,cafeaua si tigarile...am devenit lenes....considerind si faptul ca nici nu am de munca in acest moment...ar trebui sa mai adaug ceva la cei 11 ani de sport adunati pina acum.Poate se mai oxigeneaza si creierul meu putin...cu poluarea de afara nu stiu, dar...mai elimin intoxicatia asta cronica cu ginduri...poate...Va trebui sa caut sa ies mai mult in natura....eu ala care eram toata ziua pe cine stie ce meleaguri...m-am inchis atit de mult in mine....in gindurile si simturile mele...le-am lasat sa ma cuprinda ,sa ma conduca...poate...Incep din nou sa vad in intunericul minti cevas despre viitor insa ...ma opresc si nu o fac pentru ca nu mai vreau sa stiu dinainte ce va urmaSint obosit...de visele in care umblu trancanaua ....de viata in sine....dar sper sa-mi treaca cit mai curind.....
                                                                                                                                                                 Cu doua zile in urma am intrat pe un site de numerologie ...intimplator(.numerologist.com blair gorman)..Am dat datele mele personale si a doua zi mia trimis trei numere(calea vietii,chemarea sufletului,exprimarea) cit si ceea ce reprezinta aceste numere.Nu m-am regasit niciodata in zodiace si alte chestii de genul ...insa cind am citit ceea ce el mi-a trimis prin e-mail am reusit in sfirsit sa imi dau seama si de mai multe.Sint sceptic de felul meu dar caracterizarea trimisa de el ma descris punct cu virgula in totalitate ...si pozitivul si negativul.Nu iti spune viitorul ci iti spune cine esti ce capacitati si inclinatii ai,care iti sint punctele slabe ...si cred ca e destul  ca orice persoana sa inteleaga la ce e buna pe lumea asta....asta depinzind de fiecare pentru ca daca pentru mine zodiacul nu ma caracterizeaza poate asa sa se intimple cu numerologia pentru altcineva...

joi, 8 aprilie 2010

Pentru cei ce nu ma inteleg.....

Sint si voi fi inca un suflet ratacit....ratacit in existenta.De cind ma stiu am simtit si am gindit asa cum arat in postarile mele...si da am fost calificat de prieteni visator...mi sa spus ca sint demiurgul ala ce pluteste undeva in eter....Probabil...mai mult sau mai putin.Undeva pe drumul vietii strabatut de mine am facut citeva greseli enorme...nu chiar citeva dar ...:)Sint om si am erorile mele si poate ...poate partile mele bune.Majoritatea greselilor le-am facut pentru ca nu m-am inteles pe mine insumi...iar acum cind o fac imi dau seama ca unele sint ireparabile...Dar stiu insa ca viata nu trebuie sa se opreasca aici si deci...mergem inainte.

 Noi oameni ne-am obisnuit sa aruncam vina pe altii si altele cind ceva nu ne iese cum dorim.Ma intreb oare de ce eu nu o fac... E mai usor sa arati cu degetul decit sa te complici sa intelegi.Vad acest gest zi de zi...e mai usor sa urasti decit sa iubesti....si tocmai aici e problema umanitatii...Ce inseamna ura...ce inseamna iubire.. pentru D-zeu voi cei ce nu intelegeti uitativa in jurul vostru...si priviti ura.....a nu scuze e lupta pentru supravietuire...si cum ducem aceasta lupta..calcind in picioare semeni nostri,prin indiferenta,distrugind natura,.....distrugind VIATA...pentru a ne crea ...ce...confortul nostru...dar oare acel om ce doarme la colt nu merita si el un pat si o patura...nu.....dar oare azi ne croim drum calcind pe altii....si mainene simtim bine...ok deacord dar copii nostri ce vor mosteni...locul dintre cartoane de la colt...o natura plina de mizerii...un pamint de culoare gri...URA si INDIFERENTA e simpla si usoara nu necesita grija...IUBIREA necesita atentie,respect....dar nu sintem prea preocupati sa ne creem confortul actual ca sa ne mai gindim la ce va urma...si vai ce ne mai cramponam ca draga doamne ne gindim la ziua de maine...In felul meu am inteles viata...am inteles rostul creatiei in sine...si da nu-mi foloseste la nimic  intr-o lume in care purtam o lupta acerba cu ...mai bine tac.
  Voi ramine la idea ca niciodata nu va exista material fara spiritual si invers...pentru ca defapt asta e chiar natura noastra.Viata insa unora sau poate la multi le ia dreptul de a-si mai asculta sufletul si traiesc o viata materiala dar nu isi dau seama de acest lucru decit cind constientizeaza ca defapt munca de o viata e nisip fara valoare...Sper sa nu fiu inteles prost,nu spun ca nu e necesar dar fara cineva linga tine care sa pupe unde doare(cum se mai spune) la ce bun...burta plina...la ce bun daca n-are cine sa te munceasca ca sa o golesti:):):):)am fii o rasa de sunculite mergatoare.Lasind glumele nu vad rostul atit a timp cit linga tine nu e cineva care sa te respecte ...macar...sa te "mangaie" atunci cand te "doare".Ne lipseste armonia dintre cele doua concepte si acea armonie se pierde din ce in ce mai mai mult pentru ca nu mai exita interesul de a intelege propia persoana ....se creeaza un model de multe ori exterior..ceva de genul -"dar ce daca ala poate eu de ce nu as putea"-si astfel uitam de ceea ce avem in suflet de ce ne dorim cu adevarat...si mergem inainte pentru ca vrem sa fim mai tari ca cutare sau cutare....ajungem insa la o virsta cind privim totul si spunem de ce oare nu am facut aia sau aia...tarziu...prea tirziu.Am trait momentul...am trait viata...oare citi dintre oameni pot spune ca au trait-o asa cum au simtit...Da invocati motivul material din nou...ciudat cum totul si toti,dorintele si chiar visele sint materiale....Ma intreb de ce naiba sint eu aici, sa va umplu capul cu prostiile mele....
  

Fragmente din mine...Final Fantasy...





miercuri, 7 aprilie 2010

Pierdut


  Incerc sa ma caut...dar nu ma gasesc.In cercuri ma invirt si ma pierd din ce in mai mult.M-am saturat de tot si de toate.Nu reusesc sa mai vad inainte...nu reusesc sa mai gasesc in mine decit un gol ce se face parca din ce in ce mai mare.Mi-a fost teama de ceea ce am simtit si am .....ascuns totul sub frica de mine insumi.Acum mie greu sa ma regasesc ...sau poate mie frica in continuare...de cine oare....de lumea pe care o urasc atit de mult ...de mine........de tine...ginduri,cuvinte....atit de multe ....

marți, 6 aprilie 2010

Fragmente din... mine





Ginduri la rasarit de soare II


...ceea ce sintem, cea ce credem ca sintem...ne sint luate toate cu toata siguranta ce credem ca o avem...
 
  Ai fost...profesoara sufletului meu...amanta  lui,
  Ai fost si esti in continuare.
  Am incercat sa deschid ochii,dar...
 
  Esti in sufletul meu,
  Esti in singele meu,
  Esti in vinul meu,
  Esti amara si dulce...cu nuante de regrete,
  Esti visul meu.
 
  ...nu voi putea scapa niciodata de tine....,si nici numi doresc,...pentru ca tu esti una cu mine,si asa vom fi mereu...

luni, 5 aprilie 2010

GINDURI...DEFECTE II

A trecut si acest paste....timpul trece si praful lui imi acopera "ranile"..fara sa le vindece insa.Probabil daca le-ar vindeca te-as uita....Sarbatori in care m-am gindit la mine la ce sint...la ce gresesc,m-am gindit la tine...m-am rugat ...Poate mai mult ca niciodata am facut acest lucru,imi dau seama ca defapt undeva in toti acesti ani mi-am pierdut increderea in viata.....si prercum un prieten mia spus sint probabil un prost sa fac asta pentru simplul fapt ca am ratat o incercare...Dar am pierdut-o pentru ca defapt sint tot mai des momentele in care incep sa urasc pur si simplu viata ce o traiesc,momente in care tocmai eu cel ce pot ridica pe altii moral din groapa...cad, ma scufund si culmea parca nici nu imi mai doresc decit ca totul sa se termine odata.....hmmm..viata...Tot prietenul meu mia spus sa lupt pentru mine,pentru ceea ce sint.sau ce as putea fi dar...eu nu sint ....eu...eu sint....noi.....Chiar nu pot sa inteleg , sa ma inteleg...I lost THE DESIRE OF LIFE,and that is bad....

sâmbătă, 3 aprilie 2010

PROTECT LIFE...



whith love,not with hatred

vineri, 2 aprilie 2010

Pentru toti cei ce respecta sacrificiul LUI




Iubeste, iarta, cum EL ne-a invatat, Crede si uita tot ce-ai indurat. EL ne este lumina, caci EL ne-a creat.
Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa va calauzeasca pasii, sa va aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma voastra! Un Paste fericit alaturi de cei dragi!!

As vrea....

Fragmente din mine





joi, 1 aprilie 2010

Sint

sint vintul ce se joaca-n parul tau,
sint in seninul cerului de vara,
sint soarele ce-ti alunga intunericul vietii,
sint pasarea ce-ti ciripeste la geam,
sint greierele ce-ti alunga linistea noptilor de vara,
sint picatura de ploaie ce te infioara cind te atinge,
sint fosnetul frunzelor din copacul vietii tale,
sint floarea ce te ameteste cu parfumul ei,
sint fluturele ce umbla din floare in floare intrebind de tine,
sint ...si voi fi mereu acolo,
sint eu ,sint tu,sintem noi,sintem unul

Sint aici ....

Ginduri...simturi

Vremea e inchisa si vrea sa ploua...si chiar ploua incet....Cerul plinge...nu stiu de ce am impresia ca si tu o faci...sau poate sint numai eu...nu stiu.Cu ani in urma intr-o astfel de dimineata am ...trecut dincolo...pentru patru zile....Un moment dupa care totul sa schimbat din ce in ce mai mult..in mine,in viata mea....Schimbari ce m-au facut ceea ce sint,cea ce simt si gindesc.Sint aici pentru tine....sint aici pentru ca iubesc fara sa vad,sa ating...Cruda si rea e acesta iubire si totusi o pastrez in suflet pentru ca e singurul motiv al existentei mele.Am incercat sa te uit,sa te inlocuiesc cu ceva...lumesc dar nu am facut decit sa pierd mai mult timp,sa ma incarc sufletul cu mai multa durere.Am incercat sa creez ceva frumos,asa cum stiam si simtem ca trebuie sa fie..am daruit tot ce am putut ...fara sa cer nimic in schimb.Daca mi-am dorit ceva totusi a fost iubirea de care simteam nevoia...hmmm.am inteles tirziu,,atit de tirziu ca defapt ceea ce imi doresc in suflet nu e ceea ce am facut..si intre timp nu am facut altceva decit sa sa ma inchid in mine insumi,am inchis ochii si ...am plins,nu odata..pentru ca am incercat sa sadesc o floare intr-o inima ce defapt nu avea nici o treaba cu mine.Am pierdut atit de mult timp...
 a trecut o luna ...in care am scris mai multe postari decit in 3-4 luni.Motivul...hmmm...poate pentru ca...sint...

Fragmente din mine