miercuri, 20 iulie 2011

...nu stiu....

   La un moment dat am lasat o mica speranta totusi sa existe....si ...am incercat sa merg ..inainte ..dar tot mai mult imi dau seama ca e foarte posibil sa nu fie...posibila..
  Am incercat sa inteleg...de ce ...dar nu asta trebuia sa fac....sau poae nu doar atit...mai trebuia sa fac ceva...sa-mi dau seama ca defapt nu are rost sa merg pe acest drum....Doamne...nu stiu....Am reusit sa-mi gasesc o parte din liniste,sa-mi descopar propia lumina ....si totusi nu e completa...si in drumul pe care il am ..tind sa cred ca nu o voi completa vreodata...Am reusit sa privesc altfel viata ...insa dorinta de a avea acea lumina ...acea stralucire ..a ramas...si nu am reusit sa o aduc in viata mea..poate..poate trebuie sa mai astept...sau sa am rabdare....Nu mie usor sa invat sa fiu altfel...insa in cea mai mare parte reusesc...totusi chiar daca eu in sine nu mai dau mare importanta chestiilor ce par sa vrea sa ma darame ...undeva inauntrul meu...parca separat de mine ceva negativ se intampla....sufera....poate fi sufletul...sau poate doar...paranoia...insa in ultimile doua-trei saptamani am inceput sa am imsomnii....defapt nopti in care visez enorm de mult nimic care sa aiba legatura cu activitatea sau fondul psihic ...si ma trezesc foarte obosit....poate este doar trecere de la un mod de gindire foarte detaliat la unul mai pasiv...nu stiu...

Un comentariu:

  1. Am auzit zilele astea ca subconstientul este de fapt adevarata realitate si ca realitatea este de fapt...visul. Chiar daca par fara sens visele tot timpul inseamna ceva...incearca sa le cauti sensul...incearca sa le intelegi...Am visat in ultima vreme si eu f mult si repetitiv niste lucruri ciudate iar eu tind sa cred ca e ceva dintr-o viata anterioara.
    Nu uita sa incerci sa fii mereu optimist si sa privesti si partea plina a paharului, viata e frumoasa cand este frumos in sufletul nostru.

    RăspundețiȘtergere