miercuri, 19 august 2015

M-am ratacit in aceasta viata...desi in drumul meu am primit semne ...unele le-am inteles...altele nu le inteleg nici acum....Avem cu totii un destin...dar pentru al duce la capat trebuie sa deschidem ochii..sa privim atent in jurul nostru...Viata insa,..viata ce o traim ne tulbura insa....ne impiedica sa facem alegerile care ar trebui facute...eterna batalie dintre rau si bine...pentru ca daca am reusi sa ne implinim menirea aici ....raul ar soma...Deci in final ..e complicat sa mergem pe drumul care ar trebui....si cu cit ne lasam dus de ..intuneric cu atat mai departe de lumina santem...viata insasi este complicata.Nimic nu e usor...nimic nu e fara rost...nimic.

2 comentarii:

 1. Hello !
  Welcome. The "Directory Blogspot" it is not a spam, it's not a robot, it is a site like yours done by a person like you.
  The goal is to promote your blog in the world!
  I suggest you to publicize your blog by registering on the "international directory blogspot"
  The "directory" is 24 million visits, 194 countries of the world! and more than 19,000 blogs.
  In comments, please your URL. site name. and your Country
  Activity is only friendly
  Imperative to follow our blog to validate your registration
  We hope that you will know our site with your friends.
  Thank you for your understanding
  I wish you an excellent day
  sincerely
  Chris
  http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
  Thank you to follow my blog - it is greatly appreciated! O)
  We follow your blog, please follow us in return!
  +++++++++++

  RăspundețiȘtergere
 2. Uneori si rataceala ne poate fi folositoare pt ca de fapt ne atrage atentia ca nu acesta este drumul, ca nu am facut alegerile potrivite...dar orice om face greseli, si din pacate de cele mai multe ori numai din greseli invatam. Daca nu esti impacat in inima ta, nu esti linistit clar nu esti unde trebuia sa fi. Viata poate parea complicata si grea dar sa nu disperi si sa iti pierzi speranta, sti vorba dupa furtuna intotdeauna apare soarele!

  RăspundețiȘtergere