duminică, 31 iulie 2011

...asteptarea.....

Stau aici in fata calculatorului...citesc ....postarile de alta data....si uneori ma simt strain.... de mine insu-mi sau schimbat multe...in mine ...si in jurul meu....Eu defapt sint acelasi...as minti daca as spune altceva insa ...ideile de inainte sau transformat...intrebarile au raspuns...iar raspunsurile au ...alinat sau oprit cea mai mare parte din durerea ce o simteam ...inainte...In jurul meu pare ca totul sa fie altfel acum...chiar daca nu totul in bine...cea ce imi doream pare sa apara....sau poate e doar o iluzie...trecatoare...as vrea sa fie adevarat...dar timpul cea trecut....a lasat urme prea adanci...Poate rugaciunile mi-au fost ascultate....poate totusi cineva acolo sus sa saturat de lacrimile mele...poate......poate totusi asteptarea nu e decit... drumul ce ma va apropia de...acel moment ...cind voi putea sa fiu din nou eu in totalitate....

Un comentariu:

  1. V****t ;)) totul vine de dincolo de ochi, de piele, de frig(stii despre ce vb), asa ca nu renunta nici macar o clipa la tine! Esti si vei fi acelasi, cu tot ce ai trait, simtit si visat. Nu pierde timpul gandidu-te la ranile acelea adanci. Vor ramane acolo, indiferent ce faci. Gandeste-te ca nu ai fi OMUL care esti azi daca ele n-ar exista. Vei face ca in fiecare zi sa te apropii mai mult de ce iti doresti, iar eu iti doresc sa ai cu un zambet mai mult in fiecare zi. Stii cum e asta, asa ca nu sta pe ganduri;)
    Ma bucur sincer ca vezi in sfarsit lumina din fata ta si atata timp cat lumina e mai puternica decat temerile tale, lupta va fi mai usoara si pasii mai repezi spre visul tau. Drumul e bun, ochii iti sunt deschisi, asa ca sunt sigura ca vei ajunge exact acolo unde ai nevoie sa fii. Multa liniste si zile senine!

    RăspundețiȘtergere