miercuri, 14 aprilie 2010

Cuvinte..adunate


sufletul pereche este cineva care are lacate care se potrivesc cheilor noastre, şi cheile lui se potrivesc lacatelor noastre. Când ne simţim suficient de siguri pentru a deschide lacate, ne incredem in noi înşine cu adevarat şi putem fi complet sinceri de cine suntem, putem fi iubiti pentru ceea ce suntem şi nu pentru cei care ne prefacem a fi. Fiecare dezvaluie cea mai bună parte din celalalt. Nu contează ce altceva nu merge bine în jurul nostru, cu acea persoană suntem în siguranţă în propriul noastru paradis. sufletul nostru pereche este cineva care impartaseste dorinţele noastre profunde, sentimentul nostru de direcţie. cind sunt ca două baloane şi împreună, direcţia lor este in sus, sunt şanse sa fi gasit persoana potrivita. sufletul nostru pereche este cel care face viaţa sa revena la viaţă.


Poate distanta sa te separe cu adevarat de prieteni ....Dar daca vrei sa fii cu cineva, pe care iubesti, nu esti deja acolo?

Stii ca esti indragostit atunci când nu poti sa adormi pentru că realitatea este mai bună decât în cele superbe visele ale tale.

Eu nu doresc să fiu totul pentru toată lumea, dar aş dori să fiu ceva pentru cineva...

Dragostea nu este găsirea unei persoane perfecte. Este sa vezi o persoană imperfectă...perfecta.

Ce este iubirea?Iubirea este atunci când o persoană ştie toate secretele tale ... cele mai profunde, cele mai întunecate, secretele cele mai cumplite de care nimeni altcineva din lume nu stie ... şi totuşi, în final, acea persoană  se increde in tine, chiar dacă restul lumii nu o face. "

Dacă nu te-as sti, nu te-as dori. Dacă nu as fi ca tine, eu nu te-as iubi. Dacă eu nu te-as iubi, nu mi-ar fi dor de tine. Dar te stiu...sint...si mie...

O relaţie de dragoste este una în care  iubitul este liber să fie el însuşi - să râda cu mine, dar niciodată de mine; să plânga cu mine, dar nu din cauza mea, sa iubeasca viaţa, să se iubească pe el însuşi,sa vrea sa fie iubit . O astfel de relaţie se bazează pe libertate şi nu poate să crească într-o inima gelosa.

Poate dragostea ascunsa adânc în interiorul inimii tale sa gaseasca dragostea mult aşteptata în visele tale.Poate râsul pe care il găsesti în ziua de mâine sa ştearga durerea pe care ai găsit-o în ziua ieri . "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu